COVID-19
Anunt pentru populatie
In atentia pacientilor
Anunt masuri spitale
 • Pe 23 martie, a fost emis ordinul comandantului actiunii, avizat de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, pentru instituirea masurilor necesare limitarii raspandirii infectiei cu virusul SARS-COV-2(noul coronavirus), la nivelul unitatilor sanitare publice si private.
  Astfel, incepand de maine, 24 martie, pentru o perioada de 14 zile, se suspenda internarile pentru interventiile chirurgicale si alte tratamente si investigatii medicale spitalicesti, care nu reprezinta urgenta si care pot fi reprogramate.
 • De asemenea, se suspenda consultatiile programate si programabile, in structurile ambulatorii ale spitalelor publice si private.
  In termen de 48 de ore, de la intrarea in vigoare a ordinului, se externeaza toti pacientii care nu reprezinta urgente si care nu necesita obligatoriu acordarea ingrijirilor medicale in spital.
 • Conducerile spitalelor pot decide reorganizarea programului si a permanentei personalului, prin introducerea activitatii medicale in regim de ture si garzi, fara afectarea salarizarii personalului.
  Grupul de Comunicare Strategica
  Politica privind supravegherea video
  Pachet servicii medicale
  COVID-19
  Contract_cu_DSP_Program_National_de_Sanatate_Mintala_PN_IV.2
  Parteneriate
  Consiliul etic
  Revista 1/2019
  Revista 2/2019
  Sponsorizari